Nedelja, 21 Julij 2024

O nas

Jedro ansambla predstavljata Roman in Tomaž, ki že od mladosti igrata skupaj. Roman je izjemen pevec, klarinetist in saksofonist. Poje prav vse zvrsti glasbe - in to izvrstno! Tomaž pa se je poleg kitare, za katero ima glasbeno izobrazbo, naučil igrati tudi druge instrumente, kot so trobenta, saksofon in pozavna. Plesna glasba ansambla s pihali zato zveni bistveno drugače kot pri zasedbah, ki nimajo takega nabora inštrumentov!

V začetku leta 2019 se je ansamblu pridružila Doroteja. Je mlada, ambiciozna in šolana pevka, ki ima že precej odrskih izkušenj, tako solo iz nastopov na raznih prireditvah kot tudi z ansambli! Lahko poje različne stile glasbe, od jazz  standardov, slovenskih popevk, tujih hitov, pa do ex-yu zabavne glasbe.

Igramo praktično vse zvrsti glasbe - od narodno-zabavnih viž, evergreenov, latino ritmov, plesnih standardov, domačih, jugo  in tujih hitov, pa do trdega rocka. Zasedba nam omogoča večglasno petje, kar s pridom izkoriščamo. Tudi dueti (moški in ženski vokal) so v našem programu!

V repertoarju je preko 400 skladb, ki lahko zadovoljijo še tako zahtevne goste. Zato so naša ciljna publika vse starostne skupine. Igramo na valetah, maturantskih plesih, piknikih, športnih prireditvah, na praznovanjih rojstnih dni, porokah, okroglih obletnicah, Abrahamih, in celo na zlatih porokah. Lahko igramo tudi večjim skupinam, saj imamo dovolj močno ozvočenje tudi za večje dvorane. 

Vodimo protokol celotnega večera in poskrbimo za ustrezno animacijo z zabavnimi igrami. Prilagajamo se situaciji in poskušamo izpolniti vsako željo.